• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Biofood (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Biofood

Het merk Biofood maakt hoogwaardige diervoeding voor honden en katten. Wat dit merk onderscheidt is onder andere de focus op natuurlijke kwaliteitsvoeding. Ook hebben zij een uitgebreid assortiment, waardoor er voor iedere hond en kat de juiste voeding te vinden is. Van kleine tot grote honden, van puppy’s en kittens tot senior honden en katten, Biofood heeft passende voeding voor jouw huisdier.

Het assortiment aan hondenvoer en kattenvoer van dit topmerk vind je bij Doctor Biggles. En dat niet alleen, je bestelt deze hondenvoeding en kattenvoeding onder aantrekkelijke voorwaarden. Zo betaal je bij ons geen verzendkosten en krijg je een vaste klantenkorting na je eerste bestelling.

Wat maakt het merk Biofood bijzonder?

Het merk Biofood is in 1989 opgericht met als doel om hoogwaardige voeding voor honden en katten te maken. Het uitgangspunt is dat het merk opereert met respect voor dier, mens en milieu. Dit betekent onder andere dat ze in hun voeding geen kunstmatige toevoegingen gebruiken. Een diner van een hond of kat wordt lekkerder met de juiste kruiden, maar ook dit zijn puur natuurlijke ingrediënten. Kunstmatige geur- en smaakstoffen en chemische conserveringsmiddelen vind je niet terug in hun producten.

Het welzijn van je huisdier staat voorop in de producten van Biofood. Maar de diervoeding van dit merk wordt ook geproduceerd op een manier die het milieu zo min mogelijk belast. Dit doen zij door middel van een milieuvriendelijk productieproces. Ook kiezen zij voor betrouwbare leveranciers die het milieu en het dierenwelzijn respecteren. Deze voeding kan je in alle opzichten gerust aan je hond of kat geven.

Een overzicht van het assortiment van Biofood

Dit merk maakt vleesvoeding, maar ook voeding op plantaardige basis of een mix van die twee. Bij het maken van diervoeding letten zij op wat je huisdier nodig heeft. Bij hondenbrokken heb je de keus tussen geëxtrudeerde (krokante) brokken en geperste brokken, met elk hun eigen voordelen. Daarbinnen kies je voor het type hond dat je hebt, bijvoorbeeld een puppy of senior hond. Kattenvoeding van Biofood is geëxtrudeerd, dus de kattenbrokken zijn krokant. Je kiest uit de bekende 3-mix, of kattenvoeding gebaseerd op de leeftijd of behoeften van je kat.

Ook kan je bij Doctor Biggles een lekkere kauwkluif voor je hond bestellen, wat goed is voor de tanden van je hond. Relax snoepjes voor hond en kat zitten ook in het assortiment. Deze lekkere dierensnoepjes helpen je huisdier om tot rust te komen.

Schapenvet is een ander uniek product van Biofood, en is in meerdere variaties verkrijgbaar. Dit vet is geschikt voor alle honden en ondersteunt de huid, vacht en maag- en darmflora. Zalmolie is ook een product van dit merk en is geschikt voor hond en kat. Het ondersteunt de huid en vacht, de voedselvertering en bevordert de eetlust.

Honden- en kattenvoeding gebaseerd op wat je huisdier nodig heeft

Het kan lastig zijn om te bepalen welke voeding het best is voor je hond of kat. Bij een volwassen hond zou je uit het assortiment van Biofood met de brokken met lam en rijst kunnen beginnen. Deze soort is qua voedingswaarden goed gebalanceerd en heeft een hoge acceptatiegraad door de gemiddelde hond. Ook de soort Adult is goed geschikt voor de gemiddelde volwassen hond.

Heb je echter een pup, of juist een oude hond? Of heb je een hond met een hoog energieniveau of een zeer grote hond? Biofood heeft hondenvoer voor deze speciale categorieën honden. Kies bijvoorbeeld voor High Energy Super Premium of Giant brokken. De Puppy geperste brokken zijn ook geschikt voor kleine hondenrassen.

Bij kattenvoer kies je bijvoorbeeld ook voor brokken voor kittens of oude katten. Ook heeft Biofood kattenbrokken die de maag ondersteunen, goed zijn voor de vacht of speciaal geschikt zijn voor gesteriliseerde katten. Is je kat drachtig of kittens aan het voeden? Daar koop je ook speciale kattenbrokken voor.

Overig aanbod aan Biofood producten

Naast de hiervoor genoemde honden- en kattenbrokken kan je bij Doctor Biggles nog meer Biofood producten online bestellen. Voor honden is er bijvoorbeeld nog vleesvoeding, gemaakt van vers vlees. Ook zijn er allerlei honden- en kattensnoepjes met een bijzondere werking, onder andere door middel van probiotica. Je kunt denken aan anti-vlo tabletten of tabletten voor sterkere tanden en een frisse adem. We noemden de relax snoepjes voor honden en katten al. Ook produceren ze rawhide kluiven van een superieure kwaliteit. Deze zijn niet kunstmatig gebleekt, zoals goedkope exemplaren uit Aziatische landen.

Samenvattend kunnen we stellen dat Biofood alles biedt wat je hond of kat op het gebied van voeding nodig heeft. De ervaringen van huisdiereigenaren met dit merk zijn in de regel zeer positief.

Verkrijgbaar onder aantrekkelijke voorwaarden

Waar zijn deze producten te koop? Het gehele assortiment van Biofood vind je bij Doctor Biggles. Wij doen je ook een aantrekkelijke aanbieding op het gebied van de prijs. Na je eerste bestelling krijg je van ons een kortingscode. Deze kan je gebruiken op al je volgende bestellingen. Op deze manier belonen wij onze vaste klanten.

Betalen kan via allerlei handige en veilige betaalmethoden, zoals iDeal, PayPal en je creditcard. Wij hanteren een minimaal bestelbedrag van 20 euro. Bij ons betaal je voor je bestelling geen verzendkosten. Bestellingen worden in de regel bezorgd op de dag na bestelling, op dinsdagen tot en met zaterdagen. Het retourneren van je bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst.

Een leuk extraatje is dat je bij Doctor Biggles bij elke bestelling altijd een gratis cadeautje krijgt voor je hond of kat.

De voordelen van Biofood en Doctor Biggles samengevat

  • Een uitgebreid Biofood assortiment vind je bij Doctor Biggles
  • Gebalanceerde voeding met uitsluitend natuurlijke ingrediënten
  • Geen kunstmatige toevoegingen
  • Speciale voeding voor bijvoorbeeld jonge, oude, grote en kleine honden en katten
  • Extra producten zoals hondensnoepjes, schapenvet en kluiven
  • Gemakkelijk te bestellen en betalen
  • Korte levertijden, meestal binnen één werkdag
  • Je betaalt geen verzendkosten
  • Blijvende klantkorting voor vaste klanten

Biofood diervoeding is goed voor je hond of kat. Je bestelt deze producten gemakkelijk en aantrekkelijk geprijsd bij Doctor Biggles.