https://www.doctorbiggles.nl/be

CaroCroc

De gevarieerde honden- en kattenvoeding van Carocroc biedt passende voeding voor iedere hond of kat. Dit oer-Hollandse merk heeft voeding voor honden en katten van elke leeftijd, maar ook geschikte voeding voor als je huisdier speciale behoeften heeft. Je huisdier krijgt de energie die hij of zij nodig heeft om actief en gezond te blijven. De ervaringen en recensies van gebruikers zijn duidelijk. De hondenbrokken en kattenbrokken van Carocroc worden met smaak opgegeten door de meeste honden en katten.

Hondenvoer en kattenvoer van Carocroc kan je online bestellen bij Doctor Biggles. Het is verkrijgbaar in meerdere hoeveelheden en voor gunstige prijzen. Deze prijzen zijn voor terugkerende klanten nog lager, want die profiteren bij ons van een vaste klantenkorting. Je hoeft na het kopen niet lang te wachten op je bestelling. Deze wordt op dinsdagen tot en met zaterdagen geleverd, meestal na één werkdag.

De benadering van Carocroc

Met voer voor je kat of hond van Carocroc haal je Hollandse kwaliteit in huis. Het merk heeft voor elk type hond of kat de juiste voeding in het assortiment. Al deze producten koop je onder aantrekkelijke voorwaarden bij Doctor Biggles.

Carocroc hondenvoer en kattenvoer is verdeeld in de Premium en Super Premium lijn. De eerste lijn is in de regel geschikt voor huisdieren van verschillende leeftijden en groottes. Heeft je huisdier speciale voedingsbehoeften, dan vind je daarvoor geschikte voeding in de Super Premium lijn. Hier vind je bijvoorbeeld grain free oftewel graan vrij hondenvoer. Super Premium producten worden in veel gevallen gemaakt van vers vlees.

Het gaat in alle gevallen om krokante, geëxtrudeerde brokken. Deze vallen goed in de smaak bij de meeste honden en katten. De reviews voor de dierenvoeding van Carocroc zijn erg positief.

Gevarieerd aanbod aan hondenvoer voor elk type hond

Het aanbod van Carocroc aan hondenvoeding is zo gevarieerd dat het merk de juiste voeding biedt voor vrijwel elke hond. In de Premium lijn vind je bijvoorbeeld voeding voor puppy’s en weer aparte voeding voor puppy’s van grote rassen. Ook voor volwassen honden bestaat er het onderscheid tussen small breed en large breed voeding. Heb je een hond van gemiddelde grootte, dan zijn de Original brokken waarschijnlijk geschikt voor jouw hond. Begint je hond ouder te worden en vermindert daardoor de energiebehoefte, kies dan voor Senior brokken.

Een ander onderscheid is dat tussen energieniveaus van je hond. Carocroc biedt low energy, energy en high energy hondenbrokken. Dit onderscheid is gebaseerd op het natuurlijke energieniveau en op hoeveel beweging je hond krijgt.

In de Super Premium lijn noemden we de Grain Free brokken al. Voor oudere honden met een gevoelige spijsvertering zijn er de Senior Sensitive brokken, die een snelle recovery opleveren. Voor honden met huid- en vachtproblemen biedt Carocroc de Skin Support brokken. De Superior brokken met lam en rijst zijn voor honden die overgevoelig zijn voor standaard hondenbrokken en bevorderen een gezonde maag- en darmfunctie. De Support brokken ten slotte, zijn voor honden van wie slechts een lichte inspanning of geen inspanning wordt vereist. Deze hondenvoeding bevordert een optimale spijsvertering.

Ons assortiment aan hoogwaardige Carocroc kattenvoeding

Ook bij de Carocroc kattenvoeding bestaat er het onderscheid tussen Premium en Super Premium. Heeft je volwassen kat een gemiddelde voedingsbehoefte, zonder allergieën of overgevoeligheid? Dan zijn de 3-mix kattenbrokken uit de Premium lijn, met rund en gevogelte, misschien goed geschikt voor je kat.

Voor kittens bestaan er Kitten kattenbrokken en voor oudere katten Senior brokken. Katten die altijd binnen blijven hebben een verminderde energiebehoefte. Speciaal voor deze katten is er Carocroc Indoor. Voor de rest zijn er in de Super Premium lijn kattenbrokken met lam, kip of vis. Op de productpagina’s zie je welke eigenschappen deze brokken hebben. Je kunt daar zien of de brokken bij het diet van je kat passen. Maar het is ook een kwestie van wat je kat lekker vindt. Het aanbod aan krokante kattenbrokken is in ieder geval zo groot dat je voor vrijwel elke kat bij Carocroc terecht kunt.

Carocroc dierenvoeding bestel je snel en gemakkelijk bij Doctor Biggles

Heb je de juiste honden- of kattenbrokken gevonden? Je hebt de keuze uit verschillende hoeveelheden. Wil je eerst weten of je hond of kat de brokken lekker vindt? Voor deze test bestel je een kleine verpakking van 3kg. Bevallen de brokken, dan kies je voor een grote voordeelverpakking van 15kg.

Van alle verkooppunten van Carocroc profiteer je bij Doctor Biggles van extra gunstige voorwaarden. Zo werken wij met een blijvende aanbieding voor vaste klanten. Na je eerste bestelling ontvang je een kortingscode. Deze code is blijvend geldig, waardoor je korting krijgt op elke volgende bestelling bij Doctor Biggles. Ook krijg je van ons een gratis cadeautje voor je hond of kat bij elke bestelling.

Een ander voordeel van Doctor Biggles is dat je geen verzendkosten betaalt. Het minimum bestelbedrag is 20 euro. Bestel je voor 14.00 uur, dan maken we je bestelling dezelfde dag nog klaar. Als alle producten op voorraad zijn heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis. Op maandagen wordt niet bezorgd, maar op zaterdagen wel. Heb je extra haast met je bestelling, neem dan contact met ons op.

Voordelen van Carocroc dierenvoeding van Doctor Biggles

 • Gevarieerd aanbod aan krokante brokken voor honden en katten
 • Voor honden en katten van alle leeftijden
 • Speciale voeding voor grote en kleine hondenrassen
 • Kies de juiste voeding speciaal voor het energieniveau van je hond
 • Ook dierenvoeding voor spijsverteringsproblemen en problemen met huid en vacht
 • Verkrijgbaar in grotere en kleinere hoeveelheden
 • Vaste klantenkorting voor terugkerende klanten
 • Vandaag besteld, de volgende werkdag in huis
 • Geen verzendkosten
 • Een gratis cadeautje voor je hond of kat bij elke bestelling

Kies voor Carocroc honden- en kattenvoeding, verkrijgbaar bij Doctor Biggles, jouw dierenvoedingspecialist!

Lees meer
×

Poduct soort

Grootte

Leeftijd

Gezondheid

%

CaroCroc Grain Free 23/13 3 kg

Grain Free 23/13 3 kg

Graanvrije voeding, rijk aan gevogelte en aardappel, voor volwassen honden van alle rassen. Biedt perfecte ondersteuning bij voedselallergieën. Draagt bij aan het voorkomen van voedselovergevoeligheid.

€14,85 €13,99

Veilig betalen Informatie
CaroCroc Kat 3 Mix 7 kg

Kat 3 Mix 7 kg

Carocroc Kat 3-Mix 29/12. Volledige voeding voor volwassen katten van alle rassen.
CaroCroc Kat Kip 33/19 2 kg

Kat Kip 33/19 2 kg

Uitgebalanceerde voeding voor uw volwassen kat. Hoog kipgehalte en zeer smaakvol voor uw kat.
CaroCroc Kat Kip 33/19 7 kg

Kat Kip 33/19 7 kg

Uitgebalanceerde voeding voor uw volwassen kat. Hoog kipgehalte en zeer smaakvol voor uw kat.
CaroCroc Kat Kitten 33/19 2 kg

Kat Kitten 33/19 2 kg

Compleet voer voor kittens van alle rassen. CaroCroc Kitten bevat een optimale verhouding omega-3- en -6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht.
CaroCroc Kat Kitten 33/19 7 kg

Kat Kitten 33/19 7 kg

Compleet voer voor kittens van alle rassen. CaroCroc Kitten bevat een optimale verhouding omega-3- en -6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht.
CaroCroc Kat Lam 31/18 7 kg

Kat Lam 31/18 7 kg

Zeer smakelijke, volledig diervoeder voor volwassen katten jonger dan 8 jaar, bij spijsverteringsproblemen.
CaroCroc Kat Vis 31/18 2 kg

Kat Vis 31/18 2 kg

Complete uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten, smakelijk en licht verteerbaar.
CaroCroc Original 23/12 15 kg

Original 23/12 15 kg

Carocroc Original 23/12 15 kg. Brok voor gezonde honden met matige inspanning of die periodiek mindere inspanning leveren.

%

CaroCroc Puppy 28/18 15 kg

Puppy 28/18 15 kg

Goede voeding is voor pups in het eerste levensjaar cruciaal, omdat in deze periode het beenderstelsel, het gebit, spieren en het verteringsstelsel worden gevormd. Voor pups van kleine en middelgrote rassen.

€37,95 €35,89

Veilig betalen Informatie

%

CaroCroc Puppy Large 25/17 3 kg

Puppy Large 25/17 3 kg

CaroCroc Puppy 25/17, de evenwichtige voeding voor jonge, opgroeiende honden

€8,45 €8,39

Veilig betalen Informatie

%

CaroCroc Senior Sensitive 16/10 15 kg

Senior Sensitive 16/10 15 kg

Speciaal afgestemd op de behoefte van oudere honden.Ondersteunend voor de nier- en leverfunctie. Met lam(37%).

€48,95 €48,49

Veilig betalen Informatie

%

CaroCroc Senior Sensitive 16/10 3 kg

Senior Sensitive 16/10 3 kg

Speciaal afgestemd op de behoefte van oudere honden.Ondersteunend voor de nier- en leverfunctie. Met lam(37%).

€11,95 €11,79

Veilig betalen Informatie

%

CaroCroc Skin Support 24/14 15 kg

Skin Support 24/14 15 kg

Ter ondersteuning van een gezonde huid en glanzende vacht. Geschikt voor honden met een gevoelige huid. Bevat Zalmolie.

€50,95 €48,89

Veilig betalen Informatie

%

CaroCroc Skin Support 24/14 3 kg

Skin Support 24/14 3 kg

Ter ondersteuning van een gezonde huid en glanzende vacht. Geschikt voor honden met een gevoelige huid. Bevat Zalmolie.

€13,98 €13,58

Veilig betalen Informatie

%

CaroCroc Small Breed 25/16 15 kg

Small Breed 25/16 15 kg

Carocroc Small Breed. Kip en Rijst voer, speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van kleine honden. Stimuleert vetafbraak, verlaagt het risico op tandplak en werkt tegen celveroudering.

€34,95 €33,89

Veilig betalen Informatie
Incl. btw