• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fokker (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Fokker

Het merk Fokker is een grote naam op het gebied van honden- en kattenvoeding. Zij bieden een compleet assortiment aan hoogwaardige voeding. Het maakt daarbij niet uit hoe oud je hond of kat is, van welk ras of hoe groot hij of zij is. Ook aan bijzondere dieetbehoeften is gedacht, met bijvoorbeeld glutenvrije Bio hondenvoeding. De ervaringen van honden- en katteneigenaren over deze diervoeding zijn erg positief.

Waar zijn Fokker diervoeders te koop? Deze kwaliteitsproducten koop je van alle verkooppunten onder de meest gunstige voorwaarden bij Doctor Biggles. Ook zijn wij een van de goedkoopste aanbieders van Fokker producten. Dit komt door de vaste klantenkorting die je krijgt na je eerste bestelling. Je bestelt alle volgende artikelen met een blijvende korting, die wij reserveren voor onze trouwe klanten. Ook krijg je bij elke bestelling een gratis cadeautje voor je hond of kat.

Fokker, al meer dan 40 jaar een betrouwbare naam in dierenvoeding

Het motto van Fokker is “Friends for life”. Dit merk is 40 jaar geleden opgericht en blijft constant innoveren. Ze doen doorlopend onderzoek in kennels en cattery’s om hun voeding te blijven verbeteren. Ze kijken welk effect de voeding heeft op de gezondheid van honden en katten en verbeteren hun producten naar aanleiding hiervan. Het merk heeft inmiddels een grote groep trouwe klanten opgebouwd. Deze honden- en katteneigenaren zien hoe hun huisdieren smullen van de producten van dit merk. Ook merken ze dat hun dieren gezond opgroeien en dit ook blijven.

Hoewel Fokker producten op meerdere plaatsen te verkrijgen zijn, koop je ze vrijwel nergens onder zulke aantrekkelijke voorwaarden als bij Doctor Biggles.

Een breed aanbod aan voedzame en lekkere hondenbrokken

Het aanbod aan Fokker voer voor honden is zeer ruim. Zo hebben ze een groot aantal brokken voor verschillende honden. Heb je een puppy, dan kies je speciale puppybrokken. Dat niet alleen, ze hebben ook nog brokken voor puppy’s van kleine, middelgrote en grote rassen. Wordt je puppy volwassen, dan kies je voor de Adult brokken. Deze hebben dezelfde indeling in kleine, middelgrote en grote rassen.

Je kunt ook kiezen voor brokken met lam en rijst, light brokken voor minder actieve honden en senior brokken voor oudere honden. Voor honden die veel beweging krijgen, bijvoorbeeld in de hondensport, zijn er de Active brokken. Biologische, glutenvrije brokken met kip zijn ook verkrijgbaar.

Dan is er nog de Country lijn van hondenvoer. Deze producten bevatten hoogwaardige plantaardige en dierlijke ingrediënten in precies de juiste doseringen. Deze voeding is geschikt voor honden met speciale behoeften. Kies bijvoorbeeld uit de groentemix en vul dit aan met vers vlees. De allergiemix is geschikt voor honden met overgevoeligheid voor bepaalde ingrediënten. Daarnaast zijn er nog diverse andere hoogwaardige varianten in deze lijn, zoals de gebalanceerde Country Balance brokken die je hond een gebalanceerde voeding bieden.

De twee Customized producten zijn bedoeld voor speciale hondenrassen. De beide soorten Shine en Star bieden allebei de juiste voeding voor vier specifieke hondenrassen per soort.

Het aanbod aan kattenvoeding van Fokker

Ook de kattenvoeding van Fokker is afgestemd op de leeftijd en omstandigheden van je kat. Zo zijn er voor kittens de Opti-Grow brokken, die zorgen voor een mooie vacht, sterke tanden en een goed ontwikkeld immuunsysteem. Voor katten vanaf 8 jaar biedt Fokker de Age-Care brokken, die zorgen voor een vitale oude dag.

Voor de leeftijden daartussenin, de volwassen katten dus, kunnen eigenaren kiezen uit meerdere soorten brokken. Nutri-Fit is een volwaardige voeding voor volwassen katten. Voor katten met een gevoelige stofwisseling is er Sensi-Fit. Gesteriliseerde katten en katten met de neiging tot overgewicht hebben baat bij Steri-Fit. Ten slotte zijn er nog de brokken met vers vlees of vis. Deze laatste twee varianten zijn tevens graan- en glutenvrij. Ook zijn er twee varianten in de Country lijn, en daarnaast nog biologische brokken met kip. We mogen concluderen dat Fokker de juiste voeding heeft voor elke kat. Bekijk eens een review op internet, dan zie je dat katteneigenaren in de regel erg positief zijn over deze brokken.

Bestel Fokker dierenvoeding snel en gemakkelijk

Je bestelt Fokker honden- en kattenvoeding bij Doctor Biggles via een gestroomlijnd bestel- en betaalproces. Betalen doe je via een van de handige en veilige betaalwijzen die wij ondersteunen, bijvoorbeeld iDeal, PayPal of je creditcard. Als je voor 14.00 uur bestelt en de artikelen zijn voorradig, dan sturen wij je bestelling dezelfde dag nog naar je toe. In de meeste gevallen heb je je dierenvoeding dan de volgende werkdag al in huis. Op maandagen worden geen bestellingen bezorgd, maar op zaterdagen wel.

Doctor Biggles werkt met een minimum bestelbedrag van 20 euro. Je betaalt bij ons geen verzendkosten. Een ander uniek aspect van onze dienstverlening is de korting voor vaste klanten. Je krijgt na je eerste bestelling een kortingscode. Bevalt het dierenvoer van Fokker jou en je huisdier, dan krijg je korting op alle volgende bestellingen. Dit geldt ook voor als je artikelen van andere merken uit ons assortiment bestelt. Daarnaast krijg je nog een gratis cadeautje voor je hond of kat bij elke bestelling die je bij ons doet.

De voordelen van Fokker diervoeding bestellen bij Doctor Biggles

 • Breed aanbod aan voedzaam en smakelijk honden- en kattenvoer
 • Hondenvoer voor honden van alle leeftijden, rassen en omstandigheden
 • Aparte voeding voor rassen van verschillende grootte
 • Kattenvoeding voor kittens, seniorkatten en meerdere soorten voer voor volwassen katten
 • Speciale kattenvoeding voor gevoelige katten en gesteriliseerde katten
 • Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden
 • Snel en gemakkelijk besteld en betaald
 • Je betaalt geen verzendkosten
 • Vaak de volgende werkdag al geleverd
 • Gratis cadeautje voor je hond of kat
 • Vaste klantenkorting als je bij ons terugkomt

Smakelijke voeding die alles biedt wat je hond of kat nodig heeft vind je in het Fokker assortiment, verkrijgbaar bij Doctor Biggles. Bestel je honden- of kattenvoer voortaan bij ons en profiteer van onze unieke aanbieding, in de vorm van je eigen vaste klantenkorting.