https://www.doctorbiggles.nl/be

Biofood Control Urinary & Sterilised

Biofood Control Urinary & Sterilised

De garanties van Doctor Biggles:

Gratis cadeautje Een gratis cadeautje bij elke bestelling

Gratis verzending

Hoge beoordeling klanten Onze klanten geven ons een 9,5

Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer is een hoogwaardige, natuurlijke voeding, speciaal ontwikkeld voor katten die last hebben van de urinewegen of van overgewicht. Bij problemen urinewegen en overgewicht. Met Omega-3 en Omega-6 vetzuren.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Binnen 24 uur
€48,89
Incl. btw
Veilig betalen

Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer

Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer is een hoogwaardige, natuurlijke voeding, speciaal ontwikkeld voor katten die last hebben van de urinewegen of van overgewicht. De voeding is tevens geschikt bij andere struvietaandoeningen zoals blaasgruis en blaasstenen. Zij ondersteunt de urinewegen en regelt de pH waarde van de urine, zodat struvietvormende mineralen in hoeveelheid afnemen. In plaats van tarwe is gebruik gemaakt van rijst, waardoor de voeding beschikt over een hoge acceptatie  Ook biedt zij ondersteuning in de spijsvertering, dit dankzij de toevoeging van prebiotica (inuline). Gezonde Omega-3 en Omega-6 vetzuren verzorgen de huid en de vacht tot in de puntjes. Daarbij heeft het product een natuurlijk karakter en is zij geheel vrij van kunstmatige toevoegingen. En de smaak? Het voer is rijk aan kip, zalm en kippenlever en heeft daardoor een onweerstaanbare smaak!

  • Speciaal voor katten met urinewegproblemen en overgewicht: regelt de pH waarde van de urine en vermindert de hoeveelheid struvietvormende mineralen 
  • Ook voor andere struvietaandoeningen, zoals blaasgruis en blaasstenen
  • Rijk aan kip, zalm en kippenlever, dus met een uitstekende smaak
  • Vrij van tarwe en met rijst, voor een hoge acceptatie
  • Bevat prebiotica (inuline), voor een volledige ondersteuning van de spijsvertering
  • Omega-3 en Omega-6 vetzuren verzorgen de huid en de vacht
  • Vrij van kunstmatige toevoegingen 

De houdbaarheid van Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer

Dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer

Gewicht van de kat (kg) Gesteriliseerd/gecastreerd Hoeveelheid voer per dag Hoeveelheid per dag
Gram Gram
2 25 40
3 30 50
4 35 65
5 45 75
6 50 80
7 55 90
8 60 100

Ingrediënten Biofood Control Urinary & Sterilised kattenvoer

Gedroogde kip (24%), gedroogd rund (18%), rijst* (15%), erwten, cellulose, gevogeltevet, gerst*, maïs*, gehydrolyseerde kippenlever (7%), zalmmeel (5%), zalmolie (3%), gedroogd wild zwijn (3%), biergist, eipoeder, lijnzaad, lecithine, inuline (1,5% bron van FOS), yucca extract, taurine, cranberries, echinacea.(*ontsloten).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (36%), ruw vet (12%), ruw as (4,3%), ruwe celstof (5%), calcium 8,5%), fosfor (0,73%), magnesium (0,09%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (18.000 IE/kg) [E672], vitamine D3 (1.800 IE/kg) [E671], vitamine E [alfa-tocopherol acetaat] (300 IE/kg), vitamine C [ascorbylfosfaat] (100 mg), E1 [ijzer] (75 mg), E2 [jodium] (1,5 mg), E4 [koper] (5 mg), E5 [mangaan] (30 mg), E6 [zink] (65 mg).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen