• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Biofood (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Biofood

Biofood voor je kat – ruim assortiment van dit topmerk bij Doctor Biggles

Het topmerk Biofood heeft voor je kat een ruim aanbod aan kattenvoeding en aanverwante producten. Deze voedingsmiddelen zijn speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van katten op het oog. Je kunt ook kiezen voor speciale voeding die aansluit op de leeftijd van je kat, of op een bepaald gezondheidsprobleem. Niet alleen is deze voeding van Biofood goed voor je kat, de ervaringen van katteneigenaren leren ons ook dat katten Biofood producten erg lekker vinden.


Je bestelt deze kattenvoeding bij Doctor Biggles voor een scherpe prijs, die nog lager is voor terugkerende klanten. Ook betaal je geen verzendkosten en worden je bestellingen meestal binnen één werkdag geleverd.


Ons assortiment aan Biofood artikelen voor je kat
Het gehele aanbod aan Biofood artikelen voor de kat is verkrijgbaar in onze webshop. Dit assortiment bevat om te beginnen meerdere soorten krokante kattenbrokken. Je koopt bij ons bijvoorbeeld brokken speciaal voor kittens, voedingsgevoelige katten of oudere katten. Ook de bekende 3 mix zit in ons assortiment. Dit voer bevat kip, rund en vis en is aangevuld met goede vetzuren.

Daarnaast heeft Biofood allerlei tabletten voor katten, in de vorm van smakelijke kattensnoepjes. Is je kat gespannen, dan helpen de relax snoepjes om je kat rustiger te maken. Zo zijn er ook snoepjes voor sterke tanden en een frisse adem, tegen haarballen en tegen vlooien en teken.

Een andere goede aanvulling op het dieet van je kat is zalmolie, dat tal van gunstige effecten op de gezondheid van je kat heeft.


Je kattenvoeding snel in huis
Zit je zonder kattenvoer, dan wil je er niet te lang op wachten. Doctor Biggles verstuurt bestellingen dezelfde dag nog, zodat je ze meestal binnen één werkdag in huis hebt. Bestellingen worden door de pakketdienst op dinsdagen tot en met zaterdagen bezorgd. Zoals we al zeiden betaal je bij Doctor Biggles geen verzendkosten.


Ben je tevreden over onze dienstverlening? Na je eerste bestelling krijg je van ons een kortingscode. Hiermee krijg je korting op al je volgende bestellingen. Ook doen wij altijd een klein cadeautje voor je kat bij je bestelling.


Doctor Biggles is jouw adres voor Biofood producten voor je kat.