https://www.doctorbiggles.nl/be

Carocroc

Carocroc Kat is een serie kattenvoedingsproducten voor elke levensfase van je kat. Je kiest uit speciale kattenvoeding voor kittens, oudere katten of meerdere smaken voor volwassen katten. In elke levensfase krijgt je kat precies de voedingsstoffen die hij of zij nodig heeft, in de vorm van smakelijke, krokante brokken. De ervaringen van katteneigenaren zijn dat hun katten deze brokken met smaak opeten. Sla er eens een online review op na om deze ervaringen te lezen.

Waar is dit hoogwaardige kattenvoer te koop? De gehele lijn van Carocroc producten voor de kat is verkrijgbaar bij Doctor Biggles. Wij leveren dit voer voor je kat zonder verzendkosten. Bij vervolgbestellingen profiteer je van je vaste klantenkorting. Je bestelt je kattenvoer snel en gemakkelijk en wij bieden snelle levering.

Carocroc Kat, een veelzijdig assortiment aan kattenvoer met natuurlijke ingrediënten

Waar kan je allemaal uit kiezen wat betreft de bij Doctor Biggles verkrijgbare Carocroc producten voor je kat? Allereerst is er de bekende, voedzame 3 mix voor volwassen katten. Andere smaken voor volwassen katten zijn die met lam, vis of kip. Elke smaak heeft unieke eigenschappen op het gebied van voedingstoffen, waarover je op onze site meer kunt lezen. Je kunt deze smaken kopen in meerdere hoeveelheden, tot en met voordeelzakken van 15 kg.

Heeft je volwassen kat een beperkte energiebehoefte omdat hij of zij altijd binnen is? Hiervoor bestaat Carocroc Indoor. Heb je een kitten of een oudere kat, dan kies je respectievelijk voor Carocroc Kitten of Senior. De eerste soort helpt je kitten om gezond op te groeien, de laatste bevordert een vitale oude dag.

Profiteer van onze unieke aanbieding

Doctor Biggles hanteert een snel, gemakkelijk en veilig bestel- en betaalproces. Bestel je voor 14.00 uur, dan gaat je pakket dezelfde dag nog de deur uit, mits alle artikelen op voorraad zijn. Je hebt je kattenvoeding dan vaak de volgende werkdag al, met uitzondering van de maandag.

De dienstverlening van Doctor Biggles kent meerdere unieke voordelen. Zo krijg je na je eerste bestelling een vaste kortingscode. Hiermee bestel je voortaan alle artikelen van Doctor Biggles met korting. Daarnaast krijg je altijd een gratis cadeautje voor je kat bij elke bestelling.

Carocroc voeding voor je kat van hoge kwaliteit bestel je bij je expert in kattenvoeding, Doctor Biggles!

Lees meer
×

Poduct soort

Leeftijd

CaroCroc Kat 3 Mix  7 kg

Kat 3 Mix 7 kg

Carocroc Kat 3-Mix 29/12. Volledige voeding voor volwassen katten van alle rassen.
Kat 3-Mix 29/12 2 kg

Kat 3-Mix 29/12 2 kg

Volledige voeding voor volwassen katten van alle rassen.
CaroCroc Kat Kitten 33/19 2 kg

Kat Kitten 33/19 2 kg

Compleet voer voor kittens van alle rassen. CaroCroc Kitten bevat een optimale verhouding omega-3- en -6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht.
CaroCroc Kat Kitten 33/19 7 kg

Kat Kitten 33/19 7 kg

Compleet voer voor kittens van alle rassen. CaroCroc Kitten bevat een optimale verhouding omega-3- en -6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht.
CaroCroc Kat Lam 31/18 7 kg

Kat Lam 31/18 7 kg

Zeer smakelijke, volledig diervoeder voor volwassen katten jonger dan 8 jaar, bij spijsverteringsproblemen.
Incl. btw