• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Farmfood (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Farmfood

Farmfood is primair een merk voor hondenvoeding, maar er bestaat ook wel degelijk een klein aanbod aan Farmfood kattenvoer. Het betreft hier Farmfood Puppy Milk die ook geschikt is voor kittens, gemaakt op basis van volle geitenmelk. Dit kattenvoer is in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar in het assortiment van Doctor Biggles. Zoek je voeding voor je volwassen kat, dan kies je bij ons uit een zeer ruim aanbod van allerlei hoogwaardige merken. Al deze artikelen zijn bij ons verkrijgbaar tegen voordelige prijzen en onder aantrekkelijke voorwaarden.

Farmfood kattenvoer vol voedingsstoffen voor je kitten

Farmfood kattenvoer vind je bij Doctor Biggles in de vorm van kittenmelk. Dit product is bedoeld ter aanvulling op of ter vervanging van moedermelk. De melk is licht verteerbaar en heeft een betere samenstelling dan producten gebaseerd op koeienmelk. Dit product is vriendelijker voor de maag en darmen van je kitten dan veel andere melkproducten voor katten. Je kunt het verkrijgen in hoeveelheden van 100 gram tot en met 3 kilo.

Voor je volwassen kat kan je ook terecht bij Doctor Biggles. Wij bieden kattenvoeding aan van allerlei bekende merken, zoals Biofood, Fokker en Prins. Ook voor deze artikelen geldt een snelle levering onder gunstige voorwaarden.

Je bestelt onze producten snel en gemakkelijk

Kittenmelk of andere kattenvoeding bestellen bij Doctor Biggles kan snel en gemakkelijk. Je doorloopt met gemak ons gestroomlijnde bestelproces. Betalen doe je via een van de meerdere veilige betaalopties die wij aanbieden. Bestel je Farmfood kattenvoer of andere artikelen voor 14.00 uur, dan worden ze dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen worden bezorgd op dinsdagen tot en met zaterdagen.

Voor terugkerende klanten geldt er een vaste klantenkorting, waarvan jij dus ook profiteert bij volgende bestellingen. Ook krijg je een klein cadeautje voor je kat bij elke bestelling.

Doctor Biggles is jouw voordelige aanbieder van kattenvoeding!