https://www.doctorbiggles.nl/be

Fokker

Het assortiment aan Fokker kattenvoer vind je voordelig en onder gunstige voorwaarden bij Doctor Biggles. Fokker heeft een breed aanbod aan kattenvoeding, speciaal samengesteld op basis van wat jouw kat nodig heeft. Er is speciale voeding voor kittens, voor oudere katten en meerdere producten voor volwassen katten. De ervaring van katteneigenaren leert dat de meeste katten deze krokante brokken met smaak opeten. De gebalanceerde mix van plantaardige ingrediënten en vlees zorgt dat jouw kat voldoende energie krijgt en vitaal blijft.

Ook voor jouw kat het juiste Fokker kattenvoer

Het aanbod aan Fokker kattenvoer is zeer breed. Het is belangrijk dat je kat voldoende energie krijgt door de voeding. In sommige gevallen ligt overgewicht echter op de loer, bijvoorbeeld bij oudere of gesteriliseerde katten. Voor deze katten bestaat er respectievelijk Age-Care en Steri-Fit voeding van Fokker.

Voor kittens en drachtige en zogende poezen kies je voor Opti-Grow. Deze voeding is bevorderlijk voor de huid en vacht, de botten en het immuunsysteem. De energieke volwassen kat voer je met Nutri-Fit en voor de gevoelige kat is er Sensi-Fit. Daarnaast zijn er nog twee graanvrije soorten Fokker kattenvoeding met vers vlees of vis. De twee soorten Country kattenvoeding, met wild & gevogelte of vlees & vis, bevat de meest hoogwaardige ingrediënten in een perfect uitgebalanceerde dosering. Ten slotte is er Fokker Bio met kip, gemaakt van biologische ingrediënten.

Fokker kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, tot wel 10 kg.

Geen verzendkosten en snelle levering

Bij Doctor Biggles bestel je Fokker kattenvoer en andere artikelen zonder verzendkosten. Het bestelproces is erg klantvriendelijk en je betaalt op gemakkelijke en veilige wijze. Doe je dit voor 14.00 uur, dan gaat je bestelling dezelfde dag nog met de post mee, als de artikelen op voorraad zijn. Dit betekent dat je je bestelling in veel gevallen de volgende werkdag al hebt.

Na je eerste bestelling krijg je een kortingscode. Met deze code bestel je bij Doctor Biggles voortaan je kattenvoeding met korting. Ook krijg je bij elke bestelling een cadeautje voor je kat. Deze unieke aanbiedingen vind je alleen bij Doctor Biggles, jouw specialist in kattenvoeding!

Lees meer
×

Poduct soort

Leeftijd

Gezondheid

Fokker Cat +Fresh Meat 2,5 KG

Cat +Fresh Meat 2,5 KG

Fokker +Fresh Meat is een volledige premium kattenvoeding met verse kip voor volwassen katten. Dit product is 100% graanvrij.
Fokker Cat +Fresh Meat 7 KG

Cat +Fresh Meat 7 KG

Fokker +Fresh Meat is een volledige premium kattenvoeding met verse kip voor volwassen katten. Dit product is 100% graanvrij.
Fokker Cat Age Care 2,5 KG

Cat Age Care 2,5 KG

Fokker Age-Care is een volledige premium kattenvoeding voor oudere katten (vanaf ongeveer 8 jaar). Het voer is helemaal aangepast op het veranderende lichaam van uw kat.
Fokker Cat Bio Kip 2,5 KG

Cat Bio Kip 2,5 KG

Fokker Cat Bio Kip is een volledige premium kattenvoeding voor volwassen katten. Fokker Bio is 100% compleet en een gezonde basis voor iedere kat.
Fokker Cat Bio Kip 7 KG

Cat Bio Kip 7 KG

Fokker Cat Bio Kip is een volledige premium kattenvoeding voor volwassen katten. Fokker Bio is 100% compleet en een gezonde basis voor iedere kat.

%

Fokker Cat Bio Kip 7 KG OP=OP THT 20-02-19

Cat Bio Kip 7 KG OP=OP THT 20-02-19

Fokker Cat Bio Kip is een volledige premium kattenvoeding voor volwassen katten. Fokker Bio is 100% compleet en een gezonde basis voor iedere kat.

€41,95 €35,95

Veilig betalen Informatie
Fokker Cat Fresh Fish 2,5 KG

Cat Fresh Fish 2,5 KG

Fokker +Fresh Fish is een volledige premium kattenvoeding met verse vis voor volwassen katten. Dit product is 100% graanvrij.
Fokker Cat Fresh Fish 7 KG

Cat Fresh Fish 7 KG

Fokker Fresh Fish is een volledige premium kattenvoeding met verse vis voor volwassen katten. Dit product is 100% graanvrij.
Fokker Cat Nutri-Fit 10 KG

Cat Nutri-Fit 10 KG

Fokker Cat Nutri-Fit is een premium kattenvoeding voor volwassen katten.
Fokker Cat Nutri-Fit 2,5 KG

Cat Nutri-Fit 2,5 KG

Fokker Cat Nutri-Fit is een premium kattenvoeding voor volwassen katten. De hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een optimale conditie van huid en vacht.
Fokker Cat Opti-Grow 2,5 KG

Cat Opti-Grow 2,5 KG

volledige premium kattenvoeding voor kittens. Deze speciale kattenvoer zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die uw kitten optimaal ondersteunt tijdens de groei.
Fokker Cat Sensi-Fit 10 KG

Cat Sensi-Fit 10 KG

Fokker Sensi-Fit is een volledige premium kattenvoeding voor volwassen katten en is speciaal ontwikkeld voor gevoelige katten.
Fokker Cat Sensi-Fit 2,5 KG

Cat Sensi-Fit 2,5 KG

Fokker Sensi-Fit is een volledige premium kattenvoeding voor volwassen katten en is speciaal ontwikkeld voor gevoelige katten. Sensifit helpt huidaandoeningen en verteringsproblemen te voorkomen.
Fokker Cat Steri-Fit 10 KG

Cat Steri-Fit 10 KG

Fokker Steri-Fit is een volledige premium kattenvoeding voor volwassen katten met een neiging tot overgewicht of die gesteriliseerd zijn.
Fokker Cat Steri-Fit 2,5 KG

Cat Steri-Fit 2,5 KG

Fokker Cat Steri-Fit is een volledige premium kattenvoeding voor volwassen katten met een neiging tot overgewicht of die gesteriliseerd zijn.
Fokker Country Balance Vlees & Vis Kattenvoer 10 kg

Country Balance Vlees & Vis Kattenvoer 10 kg

Volledig voer van hoge kwaliteit voor volwassen katten. Gevarieerde mix van hoogwaardig rund en gevogelte én beat tevens hoogwaardige tonijn, zalm en ansjovis. Aangevuld met geselecteerde granen en groenten die uw kat vitaal en gezond houden.
Incl. btw