• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Biofood

Biofood

Biofood huisdiervoeding 

Biofood diervoeding B.V. is opgericht op 27 september 1989 met als grondslag respect voor dier, mens en milieu. Hierdoor maakt Biofood bij zijn hondenbrokken en kattenbrokken uitsluitend gebruik van alleen maar natuurlijk grondstof producten. Hierbij word gebruik gemaakt van natuurlijke goedhouders zoals Vitamine E en rozemarijnextract. Verder bevat de hondenvoeding van Biofood ook natuurkruiden, vitaminen, mineralen en kwaliteitsvlees. Hierdoor ondersteund Biofood dierenvoeding uw hond of kat bij zijn dagelijkse energie behoefte. De dierenvoeding van Biofood bestaat uit een aantal verschillende type brokken. Biofood heeft de volgende soorten dierenvoeding:

  • Geperste dierenvoeding
  • Geëxtrudeerde dierenvoeding
  • Natte dierenvoeding

De eiwitten die in de hondenvoeding en kattenvoeding zijn verwerkt zorgen voor een gezonde huid en vacht, bevorderen de transport van vitaminen door het lichaam van uw hond en zorgen voor een goede vertering. Koolhydraatrijke hondenbrokken en kattenbrokken van biofood zorgen ervoor dat uw hond genoeg energie, vitaminen en mineralen binnen krijgt om gezond en goed de dag door te komen.

  • Geproduceerd van premium, natuurlijke ingrediënten
  • In diverse vormen, zoals geperst, geëxtrudeerd en natte dierenvoeding
  • Bevat alle gezonde ingrediënten en voedingsstoffen die uw huisdier nodig hebben.
  • Bevat diverse soorten vlees, vis en dierlijke bijproducten.

Biofood Hondenvoeding

De geëxtrudeerde hondenbrokken van Biofood zijn krokant en licht verteerbaar. Ook zijn ze goed voor het gebit van uw hond. Speciaal voor de schrokkers en honden met tandplak heeft de hondenvoeding van biofood een grootte en vorm die dit zal voorkomen. De geperste brokken zijn op een lage temperatuur verhit waardoor alle voedingsstoffen behouden zijn gebleven.

 

FAQ

Is Biofood ook echt Biologisch?

Momenteel in 2019 is Biofood weer SKAL-gecertificeerd. Dus het antwoord is momenteaal ja. Biofood Hondenvoeding mogen we weer biologisch noemen. Echter is dit niet altijd het geval. Dit komt omdat Biofood altijd voor de hoogste kwaliteit gaat wat betreft zijn ingrediënten. Echter kunnen deze producten in “Biologische” vorm soms erg schaars zijn of niet meer verkrijgbaar zijn. Echter wilt Biofood geen gebruik maken van een lagere kwaliteit biologische producten om maar aan de term biologisch te voldoen. Hierdoor maakt Biofood huisdiervoeding niet altijd gebruik van Biologische kwaliteits producten maar altijd van premium kwaliteit en natuurlijke ingrediënten in hun natuurlijke hondenvoeding. Echter op het moment dat Biofood niet meer Biologische ingrediënten gebruikt verliezen ze hierbij het recht om hun voeding “biologisch hondenvoer” te noemen. Aangezien de term “Biologisch wettelijk beschermt is.

Waar staat het GROEN-garantie label voor?

Biofood dierenvoeding gebruikt altijd 100% natuurlijke grondstoffen in haar smaakvolle en gezonde honden- en kattenvoeding. Dit label garandeert en waarborgt hierbij dan ook een natuurlijk, gezond en veilig endproduct. Het label waarborgt verder dan ook dat er geen chemische toevoegingen zijn.

 

Deze natuurlijke dierenvoeding in zowel hondenvoeding als hondenbrokken en kattenvoeding en kattenbrokken kunt u uiteraard voordelig, gemakkelijk en snel bestellen bij Doctor Biggles!