• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Doctor Biggles

 

Doctor Biggles

Doctor Biggles komt nu met zijn eigen hondenvoer en kattenvoer. Wij zijn hiermee gestart aangezien wij van Doctor Biggles ervan overtuigd zijn dat hoge kwaliteit voedsel ook betaalbaar kan zijn. Doordat wij volledig zicht hebben op het productie proces kunnen wij de kwaliteit die wij verwachten van de hondenbrokken en kattenbrokken ook daadwerkelijk garanderen. Als u Doctor Biggles hondenvoeding en kattenvoeding in huis haalt bent u er zeker van dat u uw hond en/of kat voorziet van een hoge kwaliteit dierenvoeding.

 

Al onze voeding word bereid met alleen natuurlijke ingrediënten. Dit zorgt voor een makkelijke verteerbare hondenbrok. Verder zorgt onze natuurlijke dierenvoeding ook voor een hoge acceptatie bij katten. Binnen onzen eigen dierenvoeding hebben wij voeding voor verschillende type hond of kat. Zo hebben wij:

  • Hondenvoeding voor de seniore hond
  • Puppy voeding
  • Hondenvoeding voor de gevoelige hond (Sensitive)
  • Graanvrije Hondenvoer

 

FAQ

Voor welke type honden is het hondenvoer geschikt?

Wij hebben voor zo goed als elke type hond een geschikte zak hondenvoer. Hierbij kunt u denken aan de gevoelige hond tot en met de actieve hond en van de kleine tot en met de grote hond en voor de jonge hond tot de oude hond.

Hoe garanderen jullie de kwaliteit van het hondenvoer?

Omdat het ons eigen merk betreft kwa hondenvoer en kattenvoer hebben wij zicht op het volledige productie proces. Wij zijn overal bij van het produceren tot en met het verpakken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat onze dierenvoeding van de hoogste kwaliteit is. Mocht u zelf willen zien wat erin zit kijk dan ook bij de producten op de website. Hierop staan alle ingrediënten die verwerkt zijn in ons hondenvoer.

 

Bestel het Doctor Biggles Dierenvoeding, zoals hondenbrokken en kattenbrokken van het eigen merk nu gemakkelijk, voordelig en snel bij Doctor Biggles.