• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nutram

Nutram Diervoeding

Nutram hondenbrokken onderscheiden zich op allerlei manieren van de normale hondenvoeding. Nutram hondenvoeding zitten vol met natuurlijke voedingsstoffen en ingrediënten. Bij Nutram gaan ze al voor een maximale opname in de darmen van uw hond. Hierdoor begint de voeding van nutram uw hond al te ondersteunen vanaf het moment dat de voeding in de darmen van uw hond terecht komt. Hier begint Nutram dierenvoeding meteen met het ondersteunen van uw hond.

Voedselveiligheid is niet alleen voor ons als mensen van grootbelang. Uiteraard willen wij deze veiligheid ook voor onze huisdieren hebben. Bij Nutram vinden ze dit erg belangrijk. Daarom word het natuurlijke hondenvoer van Nutram alleen bereid met de meest hoogwaardige ingrediënten. Met de unieke benadering van hondenvoeding bij Nutram hebben ze al meerdere awards binnen gehaald.

  • Industry Recognition Award 2016
  • Inventory Essentials 2016
  • Animal Wellness Magazine Approved
  • Ranking on The Whole Dog Journal list of excellent dry dog foods

Nutram huisdiervoeding heeft een andere ideeën over eiwitten in het hondenvoer en eiwitrijke diervoeding, dan de meeste andere dierenvoeding fabrikanten. Nutram hanteert de volgende slogan:

  • Matig eiwit is superieur aan hoog eiwit

Nutram is van mening dat:

  • Hondenbrokken met een hoog eiwitgehalte bieden vaak meer eiwitten dan het huisdier nodig heeft of door hun lichaam gebruikt kan worden. Als hun lichaam het extra eiwit niet gebruikt, moeten de nieren iets harder werken om deze overtollige eiwitten weg te werken.
  • Hoog eiwit gehaltes in dierenvoeding zorgen ervoor dat uw hond of kat harder groeien dan waar hun skelet eigenlijk op berekend is. Hierdoor lopen ze op latere leeftijd verhoogde risico’s op bot en gewricht’s problemen.
  • Hoog eiwit gepaard met een onjuiste balans van vezels resulteert in een fermentatie aan het begin van de darm. Hierdoor zullen de slechte bacteriën zich alleen maar voeden en sterven de goede bacteriën uit. Aan het einde van de darmen.

In plaats daarvan gebruikt Nutram voor zijn hoogwaardige hondenvoeding:

  • Veel maaltijden van de hoogste kwaliteit , die worden gemaakt door vers vlees te koken, met uitzondering van de veren, de hoofden, de poten en de ingewanden. Het kookproces verwijdert het water uit het vlees en concentreert het eiwit. Dit voedzame, dichte product voegt hoog verteerbare eiwitten toe, met een relatief laag vetgehalte en een geweldige smaak
  • Veel niet-vlees ingrediënten voor eiwitten , zoals kikkererwten, erwten en linzen, die allemaal ook extra voordelen bieden naast eiwitten.

 

Wilt u deze Nutram hondenvoer voordelig en snel in huishalen door een fijne en service gerichte koeriersdienst. Dit kan! Bestel nu snel Nutram dierenvoeding voor 14:00 bij Doctor Biggles en ontvang uw natuurlijke hondenbrokken van Nutram de volgende dag al in huis. Tevens is het ook mogelijk op uw gezonde hondenvoeding te laten bezorgen bij een afhaalpunt, zodat u op het moment dat het u uitkomt uw Nutram dierenvoeding kan afhalen.

 

FAQ

Wat is Nutram?

Nutram is een huisdier voeders fabrikant wat zich heeft gespecialiseerd in het hollistische welzijn van uw huisdier. Het voer wat nutram produceert is alleen van de hoogste kwaliteit. Alle ingrediënten zijn hoogwaardige en natuurlijk van aard. 

Wat is het verschil tussen Nutram Sound, Ideal en total?

Tussen alle recepten van Nutram zit 1 gelijkenis. ze zijn allemaal gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. Verder worden de hondenbrokken van nutram ook alleen geproduceerd met natuurlijke houdbare stoffen. Alle recepten van Nutram Hondenvoer en kattenvoer bevatten van nature voorkomende vezels van verse groenten en fruit. 

Nutram Sound Balanced Wellness - Natuurlijke holistische en uitgebalanceerde huisdiervoeding voor alle levensfasen

Nutram Ideal Solution Support - Natuurlijk en holistische die de gezondheid van huisdieren ondersteunt

Nutram Total Grain-Free - Natuurlijke holistische hondenbrokken en kattenbrokken voor de mensen die op zoek zijn naar graanvrije opties voor hun hond of kat.

Komt de dierenvoeding van Nutram uit China?

Nee, de natuurlijke diervoeding van Nutram komt niet uit China. Nutram geeft alles aan wat er in de zak zit.

Waarom heeft Nutram geen mais in zijn voeding zitten?

Alle recepten die Nutram aanbied binnen zijn assortiment hebben alle natuurlijke ingrediënten die uw hond of kat nodig heeft. Hiervoor was het niet nodig om nog extra mais aan de producten toe te voegen. Je wilt natuurlijk geen ingrediënten in uw hondenvoeding of kattenvoeding die niet nodig zijn.

Ondanks dat Nutram geen mais in de voeding heeft zitten zie ik bijna nergens glutenvrij staan, hoe komt dat?

Alle ingrediënten zijn zoals hierboven genoemd glutenvrij. Echter mag je pas zeggen dat je glutenvrije hondenvoeding of glutenvrije kattenvoeding maakt als ook je volledige fabriek glutenvrij is. Dit is echter helaas bij Nutram niet het geval. Dus ondanks dat geen enkele ingrediënt gluten bevat heeft Nutram toch niet het label Glutenvrij.