Contactgegevens & Klantenservice / Klachten

Contactgegevens
Doctor Biggles
Voskuilerdijk 28 F
8094 PW  Hattemerbroek
info@doctorbiggles.nl

T: 038 - 33 76 031

 

Bedrijfsgegevens
IBAN: NL51INGB0007166432
KvK nummer: 65278453
BTW: NL856048689B01

 

Klachten?
Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en de servicegerichtheid naar jou als klant. We willen dat je tevreden bent over onze producten en dienstverlening. Heb je een klacht over een product? Stuur dan een e-mail naar info@doctorbiggles.nl. Zet in de mail duidelijk de omschrijving van de klacht en je klantnummer.

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.
Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kunt je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Doctor Biggles bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om je geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
 

Vragen
Heb je vragen over één van onze producten, leveringstermijn of een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden deze vragen graag. Op werkdagen van 09.00 – 17.00 uur zijn wij bereikbaar voor al je vragen. Je kunt ons bereiken via mail en telefoon.

 

Doctor Biggles
T: 038 - 33 76 031

E: info@doctorbiggles.nl