https://www.doctorbiggles.nl/be

Verzenden

Zodra wij je bestelling ontvangen gaan onze magazijnmedewerkers direct aan de slag. Normaliter is dit maximaal 1 werkdag maar als er enorm veel belangstelling is dan kan het wat langer duren. Maar dit zal dan ook tijdig gecommuniceerd worden zodat je niet voor verrassing komt te staan.


Wij verzenden onze pakketten met DHL, ook op zaterdag én maandag. De verzendkosten zijn gratis (voor alle bestellingen geldt een minimale bestelwaarde van € 20,00). Wanneer je je artikelen voor 14.00 uur besteld, wordt je bestelling dezelfde dag klaar gemaakt en verzonden. Je hebt, over het algemeen genomen, je bestelling de volgende werkdag in huis, mits de producten op voorraad zijn. In onderstaande tabel kun je zien wanneer je bestelling bezorgd wordt. Heb je haast met bepaalde producten, neem dan contact met ons op. In deze situaties gaan we samen kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat je niet zonder komt te zitten.

 

Voor 14.00 uur besteld op:   Verwachte eerste bezorgdag:
Maandag   Dinsdag
Dinsdag   Woensdag
Woesndag   Donderdag
Donderdag   Vrijdag
Vrijdag   Zaterdag
Zaterdag   Dinsdag
Zondag   Dinsdag

 

Uitzonderingen op bovenstaande tabel zijn de bezorgingen op de Waddeneilanden en verzending tijdens de feestdagen. De verzending kan enige vertraging oplopen door bereikbaarheid of de feestdagen.

Kan ik het verzend adres nog wijzigen?

Dat kan, tenzij wij het al verstuurd hebben. Neem gerust contact met mij ons en je hoort dan van ons of wij het nog kunnen wijzigen. We zullen in ieder geval ons best voor je doen!