• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Bij Doctor Biggles kun je je bestelling altijd veilig en vertrouwd via je eigen bank betalen, zowel voor- als achteraf. Wij maken gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een methode om gegevens die je via internet verstuurt te coderen, zodat alleen de ontvanger ze kan lezen.

Bij Doctor Biggles kun je op de volgende manieren betalen:

  • iDEAL
  • Handmatige overboeking
  • Credit Card (Maestro, Visa en Mastercard; kosten € 2,00)
  • MisterCash / Bancontact (België)
  • Afterpay (kosten € 0,95)

 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor http://www.doctorbiggles.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij http://www.doctorbiggles.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 150 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Koopovereenkomst

Kopen bij Doctor Biggles doe je veilig via Internetbankieren van je eigen bank. Op het moment dat de orderbevestiging per e-mail naar jou, als koper, is verstuur, is er een koopovereenkomst tot stand gekomen tussen jou, als koper, en Doctor Biggles. Doctor Biggles behoudt zich het recht voor artikelen die niet binnen 8 dagen na het tot stand komen van de koopovereenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere koper.